Elképesztően trendi az Acute minigép

acute angle aa v4 mini pc számítógép
Acute Angle AA B4 Mini PC
Vágólapra másolva!
Háromszög alakú, faborítású dobozba került az olcsó PC.
Vágólapra másolva!

Az olcsó miniszámítógépek tervezői tipikusan kevés figyelmet fordítanak a termékeik megjelenésére, csak besuvasztják azokat egy négyszögletes dobozba. A kínai Acute által piacra dobott Angle AA B4 Mini PC a különleges kialakítású modellek táborába tartozik, a fa borításával és a háromszög alakú formájával egyetlen általunk látott riválisára sem hasonlít.

Acute Angle AA B4 Mini PC Forrás: Acute

Ha minden igaz, akkor a tervezőcég eredetileg kriptopénzek bányászatára tervezte az eszközt, ám az ötlet óriási bukásnak bizonyult, így most nullszaldósan megpróbálja elsózni a legyártott készletet. A vevőknek érdemes újratelepíteniük a terméken érkező Windows 10 Home rendszert, egyes vásárlói beszámolók szerint a PC-ken még megtalálható lehet a kriptobányászatra használt program, bár a webszolgáltatását már lekapcsolták, így ténylegesen nem tesz semmit.

Nem világos, hogy a tervezőcégnek egyáltalán hogyan juthatott az eszébe, hogy a PC alkalmas lesz kriptopénzek bányászatára: négymagos és 2,2 GHz-es Intel Celeron N3450 processzor dolgozik benne, HD Graphics 500 integrált videovezérlővel; ez az Intel egyik leggyengébb terméke 2016-ból.

Általános internetezésre, egyszerű irodai feladatokra, YouTube-videók megtekintésére a mai napig megfelel, de ennél többet nem kell várni tőle.

A Bluetooth 4.0 és Wi-Fi ac hálózati vezérlővel is szerelt, olyan 15W fogyasztású Acute minigépbe 8 GB LPDDR3 memória, 64 GB eMMC háttértár, továbbá 128 GB-os SSD került.

Acute Angle AA B4 Mini PC Forrás: Acute

A termék elején a bekapcsológombtól eltekintve csak két USB 3.0 port található, a hátulján pedig RJ-45 hálózati port, audio Jack, HDMI kimenet, és egy további USB 3.0 található. Az ötödik portba a hálózati adaptert kell bedugni.

Hírünk írásakor a PC 160 dollárba, nettó 47 500 forintba került, rendelés esetén a vevőknek ki kell fizetniük a vámot ás az áfát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!