Járványkompatibilis lett a Spotify bulifunkciója

Denon, D1200, fejhallgató, füles, teszt
Így mutat a fejen.
Vágólapra másolva!
Távol lévő ismerősökkel is hallgatható közösen a zene.
Vágólapra másolva!

Május közepén egy személyes találkozók során hasznos funkciót kezdett tesztelni a Spotify, lehetővé tette a társaságok által közösen hallgatott zene több eszközről való vezérlését. Ennek köszönhetően az összejövetelek több résztvevője is képes a saját mobilját használva váltogatni a számok között, vagy éppen szerkeszteni a lejátszási listát, nem kell a zenelejátszást elindított személyt zargatni a különféle ötletekkel és igényekkel.

A kép csak illusztráció (Denon AH-D1200) Forrás: Denon

Most megkezdődött a funkció távolról működő változatának elérhetővé tétele a Premium-előfizetéssel rendelkezők számára, hamarosan egymástól fizikailag távol lévő társaságok tagjai is képesek lesznek ugyanígy zenét hallgatni.

Ez jó ötlet, de furcsa, hogy maga a Spotify semmiféle kommunikációs lehetőséget sem kínál majd számukra: a résztvevők kénytelenek lesznek más appokon keresztül megoldani az egymással való chatelést, hangbeszélgetést, videocsevegést.

A távoli zenehallgatási funkcióban a házigazda és öt meghívott vehet részt, és mindenkinek muszáj fizetős ügyfélnek lennie, az ingyenes felhasználók számára nem érhető el a funkció.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!