Úgy néz ki, hogy mégis összejön az Apple vezeték nélküli töltője

Vágólapra másolva!
Képek szivárogtak ki az AirPower töltőpadról, ami ráadásul már Apple Watch töltésére is alkalmas.
Vágólapra másolva!

2017-ben mutatta be az Apple az AirPower vezeték nélküli töltőpadot, amitől azt remélte, hogy egyszerre három eszközt tölt majd: iPhone-t, Apple Watch-ot és AirPodsot. 2018-ban jelent volna meg a termék, amelynél folyamatos túlmelegedési problémákkal küzdöttek, mígnem sok pletyka és várakozás után 2019 tavaszán hivatalosan is elkaszálták a projektet, minőségi problémákra és technikai nehézségekre hivatkozva.

Forrás: apple

A jelek szerint azonban igazak azok az idén tavaszi hírek, amelyek szerint az Apple szeretné hasznosítani a korábbi terveit, és mégis piacra dobni a javított AirPowert. Jon Prosser most az új prototípusról tett közzé képeket, amelyen jól látszik, hogy a töltőpad már Apple Watch töltésére is alkalmas, illetve, hogy nem Lightning kábellel van csatlakoztatva.

Állítólag ezúttal egy A11 lapka segítségével, dinamikusan kezelik a hőterhelést. Nagy kérdés persze, hogy végül piacra dobja-e az Apple, és ha igen, mikor. Ha nem lesz gond a minőséggel, akkor valószínűleg sláger lesz a termék, elvégre aki egyszer befektetett az Apple platformjába, az a statisztikák szerint előszeretettel vesz az iPhone-ja mellé Apple Watch-ot és AirPodsot is. Ezek töltését pedig nagyban megkönnyítené ez a töltőpad.