Egy napig ingyen kérhető a Metro 2033 Redux

metro 2033 redux videojáték
Metro 2033 Redux
Vágólapra másolva!
Nem fejezte be a vérfagyasztó hangulatú játékok osztogatását az Epic.
Vágólapra másolva!

Komoly technikai problémákkal küzdött tegnap délután és éjszaka az Epic Games Store digitális számítógépes játékbolt, miután az ingyen osztogatni kezdett Alien: Isolation akkora érdeklődést váltott ki, hogy nem bírták a terhelést a szerverei. Könnyen elképzelhető, hogy a következő órákban is gondok lesznek az áruház elérhetőségével, az ingyenjátékos promóciójának keretében ugyanis 2020. december 23. délután 5 óráig a Metro 2033 Redux fogadható tőle örökbe.

Metro 2033 Redux Forrás: 4A Games

Az ukrán 4A Games óriási sikert aratott, regényeken alapuló Metro-sorozatának első részéről van szó, ráadásul a Redux változata az eredetinél szebb grafikát és játékmenetbeli csiszolásokat kínál.

A horrort és a belső nézetes lövöldözést kombináló játék javarészt a Moszkva alatti metrójáratokban játszódik, miután húsz évvel az eseményei előtt egy apokaliptikus esemény miatt élhetetlenné vált a földfelszín. A régi világ föld alatti járataiban meghúzódott túlélőknek eddig is minden találékonyságukra szükségük volt az életben maradáshoz, most pedig újabb végveszély árnyéka vetült rájuk.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!