Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Bizarr játékot osztogat az Epic Games Store

the textorcist
The Textorcist
Vágólapra másolva!
A jövő héten többek közt az Elite Dangeroust adja majd ingyen.
Vágólapra másolva!

Szusszan egy kicsit a héten az Epic Games Store digitális számítógépes játékbolt ingyenjátékos promóciója, 2020. november 19. délután 5 óráig az indie The Textorcistot fogadhatják tőle örökbe a játékosok. Egy felülnézetes bullet hellről van szó, azaz mintákban érkező lövedékeket kell benne kerülgetni, ám az ellenfelek támadása visszalődözés helyett szavak gépelésével történik (manőverezés közben), ami igencsak próbára teszi a koncentrálóképességet. Akinek ez túl sok volna, az megpróbálhat gamepaddel játszani, ilyenkor gépelés helyett ritmusjátékos jellegre vált a támadási módszer.

The Textorcist Forrás: MorbidWare

A jövő héten elméletileg két játék váltja a The Textorcistot, a többség érdeklődését valószínűleg a Horizons kiegészítőjével is ellátott Elite Dangerous kelti majd fel, az űrutazásos szimulátorjátékban a Tejútrendszer 1:1 méretarányú változatában kalandozhatnak az űrhajóikkal a gamerek. Egyjátékos módban is játszható, azonban a fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek az „élő" MMO-módjára: ebben egymásba futhatnak a gamerek, ami érdekes és kiszámíthatatlan helyzeteket szülhet.

A másik jövő heti ingyenjáték a The World is Next Door lesz, a vegyes fogadtatásban részesült indie termék a vizuális novellákat és a puzzle-jellegű harcot kombinálja.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről