Felújított grafikát kap a The Witcher 3

Geralt of Rivia, Witcher, játék, sorozat
Geralt of Rivia, a Witcher.
Vágólapra másolva!
Ingyenes lesz a játékkal már rendelkezők számára a patch.
Vágólapra másolva!

Jó hírrel zárta a hetet a Cyberpunk 2077 végső csiszolásán dolgozó CD Projekt, az ősszel érkező PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokon, továbbá számítógépeken feljavított grafikával lesz játszható a The Witcher 3. A játékot PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra már megvettek ingyen megkapják a next-gen frissítést, egyes más kiadókkal ellentétben a CD Projekt nem kér majd felárat a szebb grafikáért.

The Witcher 3 Forrás: CD Projekt

Sajnos a vállalat egyelőre csak annyit árult el a javításról, hogy a széles körű fejlesztéseket hoz majd, például csökkenti a betöltési időt és valós idejű sugárkövetéssel (ray tracinggel) is szépíti a grafikát. Képekkel és videókkal nem szolgált a fejlesztőcég, így nem világos, hogy mekkora különbséget tesz a javítás.

Érdemes megemlíteni, hogy számítógépeken az elmúlt években a rajongók hihetetlen mértékben feljavították a The Witcher 3 grafikájának minden aspektusát, így könnyen elképzelhető, hogy

a hivatalos ráncfelvarrás nem fog olyan jól kinézni, mint jelenlegi moddolt változata.

Ettől függetlenül jó eséllyel a next-gen PC-s változat is moddolható lesz, így egyrészt remélhetően kompatibilis marad a már meglévő modokkal, másrészt pedig a motorjába implementált fejlesztések új lehetőségeket nyithatnak a modderek előtt a kinézetének további turbózására.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!