Batman halála után játszódik a Gotham Knights

gotham knights batgirl videojáték wb games montréal
Batgirl a Gotham Knights-ban
Vágólapra másolva!
A régóta pletykált Suicide Squad-játék is bemutatkozott.
Vágólapra másolva!

Befejezte a szuperhősös videojátékok iránt érdeklődők csigázását a mégsem eladó WB Games, a hétvégén bemutatkozott a Batman: Arkham-játékokat életre hívott Rocksteady által fejlesztett Suicide Squad: Kill The Justice League, továbbá a WB Montréal által készített Gotham Knights.

A Rocksteady várhatóan 2022-ben PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re érkező Suicide Squad-játéka a Batman: Arkham univerzumban játszódik, az antihősökkel a valamiért megvadult Justice League tagjait kell majd megállítani.

Túl sokat nem lehet tudni a játékról: szólóban és négyfős kooperatív módban is játszható lesz, a hősei egyedi képességekkel és játékstílussal rendelkeznek, szólózás esetén pedig a játékosok szabadon váltogathatnak Harley Quinn, Deadshot, King Shark és Captain Boomerang között.

A kettes számú újdonság a Gotham Knights, mindenkit meglepve a WB Montréal 2021-re kiírt játéka nem az Arham-univerzumban játszódik.

A bemutató szerint Batman halála után járunk, Gotham szokás szerint fuldoklik a korrupcióban és az erőszakban, ám Robin, Red Hood, Nightwing és Batgirl összefognak a megtisztítása érdekében. A játék szólóban és kétfős kooperatívban lesz játszható, PC mellett PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X platformokra érkezik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!