Bosszúállós Intel processzorok jönnek

intel core cpu processzor bosszúállók avengers
Bosszúállós csomagolásban is kapható lesz néhány Intel Core processzor
Vágólapra másolva!
Akad egy meghökkentő szépséghibája a promóciónak.
Vágólapra másolva!

Szokatlan keresztpromóciós kampányba vágott bele a Marvel és az Intel, az utóbbi feltehetően limitált példányszámban olyan Core processzorokat dob majd piacra, amelyeken a Crystal Dynamics által fejlesztett, szeptember elején megjelenő Marvels Avengers videojáték gyűjtői változatának a borítója látható.

Bosszúállós csomagolásban is kapható lesz néhány Intel Core processzor Forrás: Intel

Az ilyen jellegű reklámozás rendkívül szokatlan a processzorok piacán, konkrétan nem emlékszünk rá, hogy valaha láttunk volna hasonlót. Ilyen-olyan együttműködések keretében nagy néha a videokártyák dobozaira kerül fel egyes játékok grafikája.

A promóció igazán meglepő része ettől függetlenül az, hogy a különleges csomagolású Intel processzorok mellé nem jár a Marvels Avengers számítógépes verziója, a játékot

külön kell megvenniük a gamerekenek.

A jelenlegi hírek szerint a Core i9-10900K, a Core i9-10850K, a Core i7-10700K, továbbá a Core i5-10600K processzorok lesznek megvásárolhatóak a mutatós dobozokban.

Nem világos, hogy felárasak lesznek-e a normál csomagolású változataikhoz képest, feltehetően nem, bár érzésünk szerint a vevők egy része úgy is megpróbálja majd erősen emelt áron továbbpasszolni a processzorokat a licites oldalakon.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!