A gamer szék után itt a gamer fotel

cougar ranger gamer fotel
Cougar Ranger
Vágólapra másolva!
Elsőre viccesen hathat, de van ráció a Cougar termékében.
Vágólapra másolva!

Diszkriminatív volt eddig a gamereknek szánt bútordarabok piacra, javarészt csak számítógépes játékosoknak szánt asztalokat és gurulós székeket árultak a gyártók a hosszú játékdélutánok ergonómiájának támogatása érdekében. A gamepaddel játszó konzolos és számítógépes gamerekre, továbbá a mobiljátékosokra szinte senki sem gondolt, ami már csak azért is furcsa, mert köztük is vannak bőven, akik képesek jelentős összegeket kiadni az erősen feláras, specializált felhasználási területűnek mondott bútorokra.

Cougar Ranger Forrás: Cougar

Ezen változtat most a Cougar, a jövő héten piacra dobja a világ első gamer foteljét. A 31 kiló súlyú és 160 kilogramm teherbírású Ranger nem egy szimpla megoldás, a hátulja 95-160 fok között dönthető, így némi szundikálásra is lehetőséget biztosít. Hátradöntés esetén a lábtámaszos része is felemelkedik.

Cougar Ranger Forrás: Cougar

A 100 × 98 × 70 cm méretű bútordarab váza acélból készült, a borítása pedig jól szellőző műbőr. A termék négyféle színű varrással (rózsaszín, narancssárga, kék és zöld) lesz kapható, hogy véletlenül se lehessen összetéveszteni a mama foteljével.

A Ranger ajánlott fogyasztói ára 400 dollár, olyan nettó 130 ezer forint.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!