Jön PC-re a Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption, játék, teszt
Ez tökéletesen elárulja, hogy mit is várhatunk a játéktól: Vadnyugat + fegyverek + bandázás.
Vágólapra másolva!
November elején jelenik meg, de a Steamre csak decemberben kerül fel.
Vágólapra másolva!

Jó eséllyel rengeteg gamer hétvégéjét feldobva a Rockstar Games több évnyi pletykálást követően bejelentette, hogy PlayStation 4 és az Xbox One után végre PC-re is megjelenik a Red Dead Redemption 2. A nyílt világú, western stílusú akció-kalandjáték 1899-ben játszódik a vadnyugat egy fiktív verziójában. Az alapjáték egyjátékos, azonban később megjelent hozzá ingyenes kiegészítőként egy online játékmód is, ami persze a PC-s változatban is benne lesz.

Forrás: Origo

A Rockstar sajtósai sajnos csak a jövő héten fogják tisztázni a különféle részletkérdéseket, azonban annyi biztos, hogy a játékot november 5-től az átmenetileg ingyen GTA San Andreast kínáló Rockstar Games Launcherből és az Epic Games Store-ból lehet majd megvenni, plusz a Green Man Gaming és a Humble Store is árulnak majd kulcsokat a digitális verziójához. A Steamen csak decemberben válik majd elérhetővé.

A Red Dead Redemption 2 számítógépes kiadását a Rockstar Games Launcher reklámozására is felhasználja a cég: a saját boltjában október 9-től lesz előrendelhető a játék, az előrendelők pedig

választhatnak két ingyenjátékot mellé.

A potenciális címek:

  • GTA III
  • GTA: Vice City
  • GTA: San Andreas
  • Bully: Scholarship Edition
  • L.A. Noire: The Complete Edition
  • Max Payne 3: The Complete Edition.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!