Hétfőig ingyen játszható a Fallout 76

bethesda fallout 76 videojáték
Fallout 76
Vágólapra másolva!
Tesztelhető a vadiúj battle royale módjának a bétája is.
Vágólapra másolva!

Nem feledkezett el az eddig kellemetlenül nagy baklövésnek bizonyult Fallout 76-ról a Bethesda, az E3 2019 játékkiállításon bejelentette a játékba hamarosan érkező új tartalmakat és módosításokat. A cég leleplezte a valamikor az ősszel érkező, minden játékos számára ingyenes Wastelanders kiegészítőt, ami klasszikus NPC-ket fog hozzáadni a játékhoz, a karaktereknek köszönhetően a játék elméletileg sokkal jobban fog hasonlítani az egyjátékos Falloutokhoz. A kiegészítő új főküldetést és felszereléseket is hoz majd.

Fallout 76 Forrás: Bethesda

A kettes számú nagy újítás, hogy 52 szereplős battle royale játékmódot kap a Fallout 76, ennek a bétaváltozatát június 17-ig tesztelhetik a játékosok. Szóló módban papíron nem játszható, a játékosoknak négyfős csapatokban kell harcolniuk.

Végül ami nagyon sokak számára jó hír lehet, hogy 2019. június 17-ig bárki ingyen kipróbálhatja a Fallout 76-ot PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon, a számítógépes játékosok Bethesda.net Launcher appon keresztül telepíthetik. Akinek pedig nagyon megtetszett volna, az 50 százalék kedvezménnyel, 30 euróra (9700 forintra) leárazva meg is vásárolhatja digitálisan.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!