Hétfőig ingyen játszható a Fallout 76

2019.06.13. 18:07

Tesztelhető a vadiúj battle royale módjának a bétája is.

Nem feledkezett el az eddig kellemetlenül nagy baklövésnek bizonyult Fallout 76-ról a Bethesda, az E3 2019 játékkiállításon bejelentette a játékba hamarosan érkező új tartalmakat és módosításokat. A cég leleplezte a valamikor az ősszel érkező, minden játékos számára ingyenes Wastelanders kiegészítőt, ami klasszikus NPC-ket fog hozzáadni a játékhoz, a karaktereknek köszönhetően a játék elméletileg sokkal jobban fog hasonlítani az egyjátékos Falloutokhoz. A kiegészítő új főküldetést és felszereléseket is hoz majd.

Fallout 76Forrás: Bethesda

A kettes számú nagy újítás, hogy 52 szereplős battle royale játékmódot kap a Fallout 76, ennek a bétaváltozatát június 17-ig tesztelhetik a játékosok. Szóló módban papíron nem játszható, a játékosoknak négyfős csapatokban kell harcolniuk.

Végül ami nagyon sokak számára jó hír lehet, hogy 2019. június 17-ig bárki ingyen kipróbálhatja a Fallout 76-ot PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon, a számítógépes játékosok Bethesda.net Launcher appon keresztül telepíthetik. Akinek pedig nagyon megtetszett volna, az 50 százalék kedvezménnyel, 30 euróra (9700 forintra) leárazva meg is vásárolhatja digitálisan.

TOVÁBBI CIKKEK A ROVATBÓL

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!