A gyári adapterrel is villámgyorsan feltölt a Galaxy Note 10+

Vágólapra másolva!
Egy gyorstöltési teszten komoly meglepetést okozott a készülék 25 wattos adaptere.
Vágólapra másolva!

Sokan felháborodtak, amiért a Samsung nem csomagolta a 45 wattos gyorstöltőjét gyárilag a Galaxy Note 10+ készülék mellé. Ehelyett a mobilhoz csak egy 25 wattos gyorstöltő jár, ami papíron alulmarad a többi csúcsmobil adapteréhez képest.

A Gadgets Portal letesztelte, hogy milyen gyorstöltési sebességre képes a gyári töltőkkel a Galaxy Note 10+, a Galaxy Note 9, a OnePlus 7 Pro és az iPhone XS Max.

Forrás: T3

A meglepő végeredmény alapján a leggyorsabb a Galaxy Note 10+ lett, ez 1 óra és 5 perc alatt végzett, 20 perccel gyorsabban, mint a OnePlus 7 Pro. Mindez azért lehetséges, mert a maximum energiát a töltő csak akkor tudja leadni, ha az akku közel üres.

Az első percekben a OnePlus 7 Pro 30 wattos töltője a gyorsabb, de a vége felé többször is jelentősen belassít, 10 wattra – míg a Samsung 25 wattos töltője csak 15 wattra.

A Samsung azt állította, egy 30 perces töltés elég a Galaxy Note 10+ napi használatához, és úgy néz ki, hogy tényleg így van, ennyi idő alatt ugyanis 0-ról 60 százalékra tölt a 25 wattos adapterrel is. Most persze mindenkit az érdekel, hogy mit tud a 45 wattos töltővel.