Drága előfizetést kapott a Fallout 76

bethesda fallout 76
Fallout 76
Vágólapra másolva!
Csak felárért cserébe érhetőek el a privát szerverek.
Vágólapra másolva!

A néhány nappal ezelőtti előzetes tájékoztatásában a Bethesda elárulta, hogy a héten elérhetővé válnak a Fallout 76-hoz a privát szerverek, azonban úgy tűnt, hogy a várttal ellentétben nem lesznek ingyenesek. Most kiderültek a részletek, és nem fognak örülni a játék rajongói és az iránta érdeklődők.

Fallout 76 Forrás: Bethesda Game Studios

A Bethesda által kitalált előfizetés a Fallout 1st nevet kapta, havonta fizetve 15 euróba, míg egy évet előre kifizetve 120 euróba kerül. Az átszámítva durván 5 ezer és 40 ezer forintokért cserébe a játékosok lehetőséget kapnak a privát szerverek használatára, ezeken vagy egyedül, vagy legfeljebb hét ismerősükkel együtt játszhatnak. A szervereket a Bethesda hostolja, nem a játékosok eszközein futnak, és valamikor a jövőben moddolhatóvá válnak.

A privát szerverekre meghívottaknak nem kell előfizetőknek lenniük.

Az előfizetők emellett végtelen mennyiségű alapanyagot tárolhatnak a tárgyak készítéséhez, kapnak egy gyorsutazási pontként is funkcionáló sátrat, havi 1650 Atom játékbeli pénzt, néhány ikont és emote-ot, továbbá a Fallout: New Vegas borítóján is látható, ikonikus ruhával gazdagodnak.

A drága előfizetés előnyei közül csak a privát szerver nevezhető érdeminek, a többinek nincs különösebb jelentősége.

Egészen az elmúlt napokig mindenki arra számított, hogy a privát szerverek ingyenesek lesznek, hiszen ezekkel talán az olyan Fallout-rajongók is adtak volna egy esélyt a játéknak, akiket vagy egyáltalán nem, vagy legalábbis az eddigi formájában nem érdekelt a multiplayer játékmenet. Hab a tortán, hogy idén őszről a jövő év első negyedévére csúszott az NPC-ket és küldetéseket hozó Wastelanders kiegészítő megjelenése is, így aki eddig távol maradt a játéktól, annak továbbra sincs oka kiadni érte teljes áron 40 eurót, plusz drága előfizetést vásárolni hozzá.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!