Újabb prémium okosórát dob piacra a Samsung

samsung galaxy watch active2 okosóra
Samsung Galaxy Watch Active2
Vágólapra másolva!
Kétféle méretben lesz kapható a Galaxy Watch Active2.
Vágólapra másolva!

Szeptember második felében újabb modellel bővül a Samsung viselhető kütyüinek népes tábora. A Galaxy Watch Active2 okosóra elég sok konfigurációban lesz kapható, a vevők 40 és 44 milliméteres kivitelben, továbbá alumínium vagy rozsdamentes acél házzal is megvehetik, mindkettő 20 mm-es szíjat használ. Emellett az acélházas verziók beépített LTE modemmel is beszerezhetőek lesznek, az opcionális vezérlőt tartalmazó variánsok 768 MB helyett 1,5 GB rendszermemóriát kaptak.

Samsung Galaxy Watch Active2 Forrás: Samsung

A nevéből sejthetően a Galaxy Watch Active2-t elsősorban az aktív életmódot folytatóknak szánja a Samsung, összesen 39 típusú testmozgást képes valós követni a gyorsulásmérője, a barométere és a GPS-e segítségével, de persze alvásfigyelési funkciókat is kínál. Az új termékben a pontosabb mérések érdekében már nyolc LED-et használó pulzusszámmérő van, továbbá EKG-funkcióval is rendelkezik, bár a Samsung valamilyen okból egyelőre nem reklámozza túlságosan az utóbbit.

Samsung Galaxy Watch Active2 Forrás: Samsung

Újdonság, hogy az Active2 előlapi tekerője már nem mechanikus, hanem érintéses elven működik, ami lehetővé tette a kissé nagyobb átmérőjű kijelző használatát. Az elvárhatónak megfelelően az okosóra papíron 50 méteres mélységig vízálló, IP68 és MIL-STD-810G minősítésekkel rendelkezik.

Samsung Galaxy Watch Active2 Forrás: Samsung

A vezeték nélküli módon tölthető Galaxy Watch Active2 Magyarországon 2019. szeptember 20-án kerül forgalomba. A 40 mm-es alumínium verzió 94 990 Ft, a 44 mm-es modell 104 990 Ft, a rozsdamentes acél változat 40 mm-es modellje 124 990 Ft, a 44 mm-es verzió pedig 134 990 Ft-os ajánlott fogyasztói árat kapott.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!