Nagyon sérülékeny a Redmi Note 7

xiaomi redmi note 7
Redmi Note 7
Vágólapra másolva!
Egy véletlen ráüléssel is elpusztítható lehet a készülék.
Vágólapra másolva!

Márciusban hazánkban is piacra kerül a rövid ideje már a Xiaomi leánycégeként működő Redmi legújabb slágermobilja, a Redmi Note 7. A kezdőára várhatóan bruttó 60 ezer forint alatt lesz, ennyi pénzért cserébe a vevők többek közt 6,3 hüvelykes és 2340×1080 pixeles IPS kijelzőt, Qualcomm Snapdragon 660 rendszerlapkát, 3 GB memóriát, 32 GB bővíthető háttértárat, és 48 MP-es hátlapi kamerát is kapnak. Felárért cserébe 4+64 GB és 6+64 GB konfigurációkban is elérhető lesz a készülék.

Redmi Note 7 Forrás: Redmi

A JerryRigEverything a napokban rátette a kezét az okostelefonra, és elvégezte rajta a szokásos stressztesztjeit, igencsak hasznos információkkal szolgálva a jövőbeli vevőknek. A karcolási teszteken körülbelül az elvárható módon teljesített a telefon, magyarán aki szeretné elkerülni a csúnya karcok, kopások, ne adj' isten deformációk megjelenését, annak minél előbb érdemes betennie egy kompetens tokba a vadiúj mobilját.

Ami ennél aggasztóbb, hogy a nagy kijelző és a 8 milliméteres vastagság sajnos meglátszik a készülék strapabíróságán: kifejezetten könnyen elhajlik, véletlenül ráhuppanni a fotelbe dobott Redmi Note 7-re szigorúan tilos. A telefon akár puszta kézzel is többé-kevésbé kettétörhető, komolyabb hajlás esetén pedig az érintőkijelző is távozhat az örök vadászmezőkre.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!