Úton a teljesen felújított Warcraft III

warcraft 3 reforged rts videojáték
Warcraft 3: Reforged
Vágólapra másolva!
Tudnak majd egymás ellen multizni a régi és az új változatokat birtoklók.
Vágólapra másolva!

Izgalmas bejelentéssel készült az idei BlizzConra a Blizzard, leleplezte minden idők egyik legjobb valós idejű stratégiai játékának teljesen felújított változatát. A Warcraft III: Reforged nem valamiféle gyors és olcsó remaster, a fejlesztők ugyanis felturbózták az eredeti játékban használt motort, felújították az összes 3D modellt és textúrát, újra felvették a hangalámondásokat, továbbá elkészítették az átvezető animációkat.

Warcraft 3: Reforged Forrás: Blizzard

Az összes felújítás ellenére a Warcraft III: Reforged nem lesz kifejezetten egy techdemó, nem került alá modern technológiákat használó játékmotor. Viszont ennek megvan az az előnye, hogy a régi és a remasterelt Warcraft 3-mal rendelkezők tudnak majd egymás ellen játszani a többjátékos módban, nem fog két táborra szakadni a multi játékosbázisa.

További érdekesség, hogy a felújítás keretében néhány egyjátékos térképet kissé átvariálnak a fejlesztők, plusz többek közt e-sportolók visszajelzéseit is figyelembe véve tovább egyensúlyozzák a játékmenetet. A Blizzard nyilván azt szeretné, ha a Reforged kiadásával új lendületet kapna a Warcraft III kompetitív közössége.

Egyelőre nem tudunk konkrét megjelenési dátumot mondani, a Warcraft III: Reforged valamikor 2019 folyamán válik majd elérhetővé.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!