Nyomtatott fotóalbum rendelhető a Google Fotókból

google fotók fotóalbum
Már nyomtatott formában is megrendelhetőek az összeállított fotóalbumok a Google Fotókban
Vágólapra másolva!
Hazánkban is elindult a számos országban már jó ideje elérhető szolgáltatás.
Vágólapra másolva!

Nyomtatott fotókönyv készítésével bővül a Google Fotók funkcióinak sora. A fotók egyszerű feltöltése, tematikus elrendezése, tárolása és a köztük való hatékony keresés mellett kedvenc képeinkből, vagy albumainkból néhány perc alatt valódi fotóalbumot készíttethetünk.

Már nyomtatott formában is megrendelhetőek az összeállított fotóalbumok a Google Fotókban Forrás: Google

Életünk legfontosabb pillanatait szeretjük fotókkal, videókkal megörökíteni. Emlékeink felidézésének egyik legszemélyesebb formája, ha a legkedvesebb fotóinkat kézzel fogható, személyesen összeállított albumba rendezzük, melyet a Google Fotók új funkciójával már néhány kattintással megszerkeszthetünk.

Ehhez mostantól nem szükséges a képeket órákig válogatni és szerkesztgetni egy számítógép előtt, hiszen ez már néhány kattintással, akár egy mobiltelefon segítségével, külön programok, appok letöltése nélkül is könnyen megtehető.

A végső albumot pedig az alkalmazásból közvetlenül meg is rendelhetjük.

A könyvhöz már meglévő vagy újonnan létrehozott albumainkból is válogathatunk fényképeket. Ezeket a Google keresőtechnológiájának köszönhetően egyszerűen ki tudjuk válogatni, szűrhetünk a képek készítésének helye, típusa (szelfi, kollázs) vagy akár a kedvencként megjelöltek szerint.

Forrás: Google

A képek kiválasztása után a beforgatást, elrendezést, a duplikátumok vagy a rossz minőségű képek kiszűrését a Google elvégzi helyettünk. A csupán percek alatt összeállítható, akár 100 képet is befogadó albumok mindemellett kiváló minőségben készülnek, letisztult és modern dizájnban, melyet egy egyszerűen véglegesített megrendelést követően postán kap meg a felhasználó.

A Fotókönyv kétféle változatban rendelhető meg: a 20 oldalas puhakötéses formátum 18x18 cm-es, ára 4 180 Ft, illetve keményfedeles változatban, mely 23x23 cm, ára 7 400 Ft, a szállítási költség maximum 4 500 Ft.

Az album létrehozásáról, szerkesztéséről és a megrendelés menetéről részletes információ ezen a linken érhető el.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!