Felpörög a Spotify hardveres üzlete

Daniel Ek, Spotify
Daniel Ek, CEO of Swedish music streaming service Spotify, gestures as he makes a speech at a press conference in Tokyo on September 29, 2016. Spotify kicked off its services in Japan on September 29. / AFP PHOTO / TORU YAMANAKA
Vágólapra másolva!
Újabb álláshirdetéseket adott fel a zenestreamelő vállalat.
Vágólapra másolva!

Már hónapok óta az a pletyka járja, hogy a Spotify komoly üzletfejlesztésre készül, saját hardvereket kíván piacra dobni. A MusicAlly (via The Verge) most kiszúrt néhány ezzel kapcsolatos új álláshirdetést, a vállalat a Stockholmban székelő hardvergyártó divíziójához keres projektmenedzsert, felelős projektmenedzsert, továbbá műveleti koordinátort.

Forrás: AFP/Toru Yamanaka

„A Spotify jelenleg az első fizikai termékeinek elkészítésén, továbbá a gyártásukhoz, az ellátólánc kezeléséhez, az eladási és marketinges műveletekhez szükséges szervezet felállításán dolgozik" – olvasható a műveleti koordinátor álláshirdetés szövegében.

A hirdetések alapján úgy tűnik, hogy az „innovatív Spotify-élményeket nyújtó, hálózatra kapcsolt hardverek" legkorábban valamikor az idei év késői részében mutatkozhatnak majd be, hiszen a vállalat még a hardveres divízió kulcsfontosságú pozícióinak betöltésén dolgozik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!