Jöhet a Face ID az összes iPhone-ba

apple iphone x ios 11 face id
Apple iPhone X
Vágólapra másolva!
Teljesen befejezheti a Touch ID ujjlenyomat-olvasó használatát az Apple.
Vágólapra másolva!

Ha minden a megszokott menetrend szerint megy, akkor bő fél év múlva bemutatkozhatnak az idei Apple iPhone okostelefonok, plusz egyes pletykák szerint a tavasz környékén van némi esély a második generációs iPhone SE leleplezésére is. Így vagy úgy, de most már kezd felpörögni az iPhone-os pletykagyár.

Apple iPhone X Forrás: Apple

Amennyiben hihetünk a híreszteléseknek, akkor az ősszel három darab iPhone-t mutat majd be az Apple, ezek közül a legkisebb IPS érintőkijelzős lesz, míg a két nagyobbik az iPhone X-hez hasonlóan OLED panellel büszkélkedhet. Az ETNews és a The Korea Herald ellátóláncbeli forrásai (via 9to5Mac) most arról csicseregnek, hogy mindhárom mobil megkapja majd a Face ID arcfelismerő rendszert, ezzel a lépéssel az Apple

teljesen befejezheti a Touch ID ujjlenyomat-olvasó használatát a telefonjaiban.

A források szerint a Face ID szenzorok javát az LG Innotek gyártja majd az Apple számára, plusz két kínai cég is beszáll majd az ellátásba. Az LG mellett jelenleg a Sharp gyártja Face ID szenzorokat, azonban a pletykák szerint a cégnek nem sikerült megújítania a hamarosan lejáró szerződését.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!