Inkább ne dugjon fel USB-kábelt a péniszébe

usb kábel műtét pénisz
Műtéti úton kellett eltávolítani a 10 centis kábelt
Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy csak műtéti úton lehet majd eltávolítani.
Vágólapra másolva!

A bulvársajtóban időről időre megjelennek összeállítások arról, hogy az emberek milyen oda nem illő objektumokat képesek feldugni a különböző testnyílásaikba. A problémát persze inkább az jelenti, hogy valamilyen okból nem tudják azokat kiszedni, így kénytelenek erősen pironkodva orvosi segítséget kérni az eltávolításukhoz.

Műtéti úton kellett eltávolítani a 10 centis kábelt Forrás: Youku

Így járt most egy 13 éves kínai kisfiú is, aki ismeretlen indíttatásból feldugott a húgycsövébe egy kettéhajtott USB-kábelt. Sajnos a 10 centiméter hosszú kábel hajtásánál lévő hurokszerű rész fennakadt a húgyhólyagja környékén, így nem tudta kihúzni a péniszéből a kábelt, ráadásul véressé vált a vizelete is.

Az orvosok először síkosítót használva próbálták kiszedni a kábelt, de sajnos nem vált be az ötlet, így kénytelenek voltak műtéti úton eltávolítani azt.

Nem ez volt az első ilyen eset, 2016-ban egy szintén kínai páciens hímvesszőjéből kellett kioperálni egy 20 centis USB-kábelt. Állítása szerint azt hallotta, hogy a kábel feldugásával komoly szexuális örömet szerezhet magának.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!