Rengeteg termékét frissítheti az Apple

Apple sales iPhone 8 and 8 Plus in Japan Japan APPLE Tokyo Iphone 8 Omotesando Avenue telecom shop
TOKYO, JAPAN - SEPTEMBER 22 : Customers inspect new iPhone 8 and plus models at a telecom shop in Omotesando Avenue in Tokyo, Japan on September 22, 2017. Apple sales its new iPhone models Apple 8 and 8 plus through famous stockiest at the high-end shopping neighborhoods in Tokyo, and will start to sale in Japan the New Iphone X in the beginning of the month on October 2017. David Mareuil / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Többek közt a Mac Miniből is érkezhet új változat az ősszel.
Vágólapra másolva!

Újból lecsapott az almás témákban felettébb megbízható forrásokkal rendelkező Ming-Chi Kuo. A TF International Securities elemzőjének állítása szerint idén ősszel az Apple nem csak három iPhone okostelefont kíván bejelenteni, hanem szinte az összes termékcsaládját frissíteni fogja, bár jobbára csak hardveres modernizálásokra kell számítani, azaz például a számítógépei megkaphatják a legújabb generációs Intel processzorokat.

Forrás: Anadolu Agency/David Mareuil

Röviden a lényeg:

  • iPhone – Három modellre lehet számítani: az iPhone X közvetlen utódjára 5,8 hüvelykes OLED kijelzővel, egy 6,5 hüvelykes, szintén OLED-es iPhone X Pluszra, továbbá egy ezeknél olcsóbb modellre. A harmadik készülék is megkaphatja a kávamentes kialakítást és a Face ID-t, de a 6,1 hüvelykes érintőkijelzője IPS típusú lehet.
  • Mac – jöhetnek a naprakész Intel processzorokkal szerelt MacBook, MacBook Pro, iMac és Mac Mini gépek.
  • MacBook Air – itt nagyobb felújításra lehet számítani, az új processzorokon kívül láthatóbb újításokat is kaphat az Apple által elhanyagolt, legolcsóbb laptopcsalád.
  • iPad Pro – a 11 és 13 hüvelykes új táblagépek megkaphatják a kávamentes kialakítást és a Face ID szenzort, az iPhone X-hez hasonló lekerülhet róluk a Home gomb.
  • Apple Watch – elhanyagolható mértékben nőhet az idei okosórák kijelzője. A 38 mm-es kiadásban 1,5 helyett 1,57 hüvelykes panel landolhat, a 42 mm-esben pedig 1,65-ről 1,78 hüvelykesre nőhet a megjelenítő.
  • AirPower – egy évvel a bejelentése után végre piacra kerülhet az Apple szimultán több eszközt is tölteni képes, vezeték nélküli töltője.
  • AirPods – csak egy apró frissítésre kell számítani, valószínűleg a legfontosabb kényelmi hibákat próbálják javítani az új modellben, a termékcsalád első igazán komoly frissítése jövőre érkezhet.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!