Ez minden idők egyik legbizarrabb fejhallgatója

ssense fleet ilya bdsm fejhallgató
Feltűnést keltene a buszon a Fleet Ilya fejhallgatójának használata
Vágólapra másolva!
Szadista szexhez kitalált kelléknek tűnik a luxustermék.
Vágólapra másolva!

Nincsenek kellemes helyzetben a fejhallgatót vásárolni kívánók, hiszen áttekinthetetlenül sok modell kapható a piacon, nehéz kiválasztani az igényeknek megfelelőt. Éppen ezért a vásárláskor az szokott történni, hogy a vevők némi tipródás és egy mély sóhaj után betesznek egy olyat a kosarukba, amelynek az árát képesek és hajlandóak kinyögni, és ezzel el van intézve az ügy.

Feltűnést keltene a buszon a Fleet Ilya fejhallgatójának használata Forrás: Fleet Ilya / Arca

A The Verge most talált egy olyan modellt, amelyet nem lehet véletlenül betenni a kosárba. A fentebb látható objektumot a luxustermékek forgalmazásával foglalkozó SSENSE nevű cég árulja, a Fleet Ilya dizájncég és a venezuelai Arca producer/DJ együttműködéséből született. A leírás szerint a fej köré erősíthető, fejhallgatós bőrkalitka

egy műtárgy.

Feltehetően a művészeti jellege miatt semmiféle jótállás sem jár hozzá, pedig 6450 dollárt, körülbelül nettó 1,7 millió forintot kell kifizetnie érte. Az ár egyébként nem meglepő, a SSENSE például egy snassz nyomott mintás pólóért, vagy éppen egy tizenkettő egy tucat jellegű melltartóért is képes 300 dollár (~78 ezer forint) körüli összegeket elkérni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!