Havidíjért is játszhatóak lesznek az EA új játékai

anthem electronic arts bioware videojáték
Anthem
Vágólapra másolva!
Nem lesz muszáj egyszeri nagyobb összegért megvásárolni azokat.
Vágólapra másolva!

Szombat este az Electronic Arts sajtókonferenciájával megkezdődött az E3 2018 játékkiállítás. Természetesen a cég számos a közeljövőben érkező termékéről beszélt, többek közt a Battlefield 5-ről, az Anthemről, és az új sportjátékairól is szó esett. Plusz megtudtuk, hogy már folyik az előkészítői munka a Dragon Age 4-en, plusz a Mass Effect: Andromeda folytatása is tervbe van véve.

Anthem Forrás: Electronic Arts / Bioware

A messze legérdekesebb bejelentést ettől függetlenül specifikusan a számítógépes játékosok kapták: nyáron prémium változatot kap a havi vagy éves előfizetési díjért cserébe rengeteg játékhoz korlátlan hozzáférést nyújtó Origin Access.

Az ígéret szerint az Origin Access Premier teljesen korlátlan, ráadásul az általános megjelenésük előtti elérhetőséget biztosít majd az EA legújabb játékaihoz. Konkrét példaként a Battlefield 5-öt, az Anthemet, a FIFA 19-et, továbbá a PC-re idén visszatérő Maddent hozta fel a kiadó.

Az előfizetőknek nem kell majd teljes áron megvenniük az EA vadiúj játékait, havi 15 dollárért vagy évi 100 dollárért mindent megkapnak, amit a cég újonnan publikál. Emellett a Premierre előfizetők persze elérhetik a normál Origin Access kínálatát is.

Az Origin Access havi 5 dollárba kerül, Magyarországról 3,99 euróért vehető igénybe, ami nagyjából 4,7 dollárnak felel meg. Ugyan az EA nem közölte a Premier-előfizetés eurósított árát, de feltételezhetjük, hogy ugyanilyen direkt átváltáson alapuló árképzésre lehet számítani, azaz

havi 4 ezer vagy évi 27 ezer forintot kell majd fizetni érte.

Ez persze nem kevés pénz, viszont az évente több teljes árú EA-s játékot megvásárlók számára ettől függetlenül bomba üzlet lehet az éves Premier-előfizetés, hiszen a big budget játékok alap változatai teljes áron 15-18 ezer forint környékén kaphatóak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!