Íme a világ leghülyébb szivárogtatója

starz power szivárogtatas
Professzionális szivárogtatás: a törött kijelzőjű, fekvő iPhone-ról álló tájolású videót készített a férfi
Vágólapra másolva!
Sírva röhögős módon landolt a Power sorozat három epizódja a neten.
Vágólapra másolva!

A kiadás előtt álló filmeket és tévésorozatokat az internetre kiszivárogtatók minden tőlük telhetőt megtesznek saját maguk és a forrásaik védelme érdekében, tipikusan elég nagy sikerrel. A TorrentFreak most talált egy alakot a spektrum másik végéről, a férfi jó eséllyel minden idők legamatőrebb és leghülyébb sorozatszivárogtatója.

Professzionális szivárogtatás a köbön Forrás: TorrentFreak

Az inkább meg nem nevezett figura a „Power" című sorozat negyedik évadának utolsó három részét töltötte fel az internetre.

Az idő előtt napvilágra került epizódok rossz minőségűek, a szivárogtató ugyanis egy törött kijelzős iPhone-on játszotta le a videókat, közben pedig egy másik mobillal kamerázta az iPhone kijelzőjét.

Extra poén, hogy a fekvő iPhone-ról álló tájolású videót készített, az iPhone kijelzőjének harmada pedig kilógott a képből.

Az epizódokat a STARZ videostreamelő szolgáltatás újságíróknak fenntartott médiaportáljáról streamelte, a médiamunkások ezen keresztül kapnak korai hozzáférést a még kiadatlan tartalmakhoz. A kamerázás közben a szivárogtató több alkalommal is hangos kommentárral egészítette ki a látottakat, így például az is kiderült, hogy a STARZ egyik munkatársa adott neki hozzáférést a privát tartalmakhoz, méghozzá anyagi juttatásért cserébe.

Ettől függetlenül mindennek a csúcsa, hogy a férfi egy ponton megfordította a kamerázásra használt mobilt,

és levideózta az arcát.

Ezek után talán már semmi meglepő sincs abban, hogy a személyes Facebook-oldalán keresztül szivárogtatta ki a sorozatepizódokat.

Keményen meg kell majd dolgoznia annak, aki elbitorolná tőle a leghülyébb szivárogtatónak járó címet.

A szivárogtatásért papíron akár több év börtönbüntetést is kaphat, bár az ilyen eseteket általában gigantikus pénzbüntetésekkel szokták lezárni a bíróságok.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!