Régóta kért funkciókat kap az EA Origin

battlefield 1 origin
Többek közt fps-számlálóval is gazdagodott az Origin új bétája
Vágólapra másolva!
Többek közt fps-számláló is bekapcsolható a legújabb bétában.
Vágólapra másolva!

Változóan agresszív erőltetése ellenére az Origin játékkliens egyelőre nem lopta be magát túlságosan a számítógépes játékosok szívébe, inkább csak nehezen kikerülhetővé vált. Persze az EA munkatársai folyamatosan dolgoznak a szerethetőbbé tételén, a legújabb bétája számos régóta kért funkcióval lett gazdagabb.

Többek közt fps-számlálóval is gazdagodott az Origin új bétája Forrás: EA

A talán legfontosabb újítás, hogy bekapcsolhatóvá vált a menüjében az fps-számláló mutatása, így az origines játékok képkockasebességének figyeléséhez sem kell már külön elindítani a FRAPS-et vagy az MSI Afterburnert. A mutató persze a kijelző mind a négy sarkába kitűzhető.

A kettes számú újdonság, hogy maximalizálni lehet az Originben az adatletöltési sebességet, így például a játékok letöltésekor az internetes videók zökkenőmentes megtekintésére is maradhat elég sávszélesség.

A kliens harmadik számottevő fejlesztése, hogy a gamerek képesek lesznek az éppen más játékokkal játszó ismerőseiket átinvitálni a saját játékukba. Az invitáció elfogadása esetén az Origin automatikusan kilépteti a meghívottakat az éppen játszott játékból, majd elindítja nekik a másikat. A balesetek elkerülése érdekében rövid ideig megszakítható a játékváltási folyamat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!