Zsákoljon be király PC-s játékokat teljesen ingyen!

The Crew, Ubisoft
Vágólapra másolva!
A francia Ubisoft játékkiadó idén ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját, és ennek örömére ingyen letölthető videojátékokkal kényeztetik a gamereket. Még közel egy hétig az elmúlt évek legjobb platformjátéka szerezhető meg egyetlen fillér kicsengetése nélkül, szeptember 14-től pedig egy kifejezetten tartalmas autóverseny válik elérhetővé bárki számára.
Vágólapra másolva!

A Ubisoft júniusban indította el a szülinapi akcióját, és azóta olyan PC-s videojátékokat tett ingyenessé, mint a Prince of Persia: Sands of Time, a Tom Clancy's Splinter Cell, vagy éppen az elmúlt évek egyik legjobb platformjátéka, a Rayman Origins.

A kiadó által kínált játékokat minden esetben pontosan egy hónapon lehet ingyenesen megszerezni, így a Prince of Persia: Sands of Time és a Tom Clancy's Splinter Cell már nem elérhető, de a Rayman Origins szeptember 13-ig még igen.

Ahhoz, hogy bezsákolhassuk az ingyenes játékokat, nem kell mást tenni, mint regisztrálni egy profilt a Uplay rendszerbe, majd a Ubi30 oldalon két kattintással igényelni a játékot. Ezt követően a Ubisoft a profilunkhoz csatolja a programot, ami a Uplay keretprogram letöltését követően, a Játékok menüpontból bármikor telepíthetővé válik.

Az így megszerzett játékok ráadásul örökre a tulajdonunkba kerülnek, így a Rayman Oirgins szeptember 13 után is elérhető lesz a Uplay alkalmazásban.

És az ingyenes játékok sorozata ezzel még nem ér véget, hiszen szeptember 14-től a 2014-es The Crew autós játék kerül sorra, októberben, novemberben és decemberben pedig újabb címek válnak ingyenessé, de ezekről a Ubisoft még nem rántotta le a leplet.