Négycolos iPhone jöhet tavasszal

iphone 5e pletyka
Ez lehet a következő iPhone?
Vágólapra másolva!
Az új híresztelések ismét egy négy hüvelykes iPhone-ról beszélnek, az iPhone 5e-ről. Egy kínai blog szerint ezekben a pillanatokban is már gyártják.
Vágólapra másolva!

Újabb pletykák röppentek fel arról, hogy egy négycolos iPhone-t dobhat legközelebb piacra az Apple. Az úgynevezett "iPhone 5e" az iPhone 5s erősebb verziója lehet majd, erre utal az "e", azaz enhanced (kiterjesztett) jelző.

A híresztelés egy kínai blogról indult, amely azt állítja: a telefont már gyártják a Foxconnál, és márciusban jelenhet meg.

A készülékben

A8 processzor lesz 1 gigabájt memóriával,

és a középkategóriát erősíti.

Az előző pletykákkal ellenben ez gyengébb specifikációt sejtet, többen úgy gondolták, hogy az A9-es chiphez már 2 gigabájt fog társulni.

Ez lehet a következő iPhone? Forrás: MyDrivers

Az iPhone 5e valószínűleg támogatja majd az Apple Pay mobilfizetési rendszert, és az LTE szupergyors mobilinternetet is. Mivel az A8-as chipet már az iPhone 6-ban használták, ugyanúgy 1 gigabájt memóriával, így gyakorlatilag

az iPhone 6 egy kisebb változatának szánhatják.

A legnagyobb Apple-jós már megmondta

Hogy egy 4 hüvelykes iPhone lesz a következő modell, azt a KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo is pedzegetette pár hónapja. Ő a legjelentősebb Apple-lel foglalkozó üzleti elemző, aki számtalan olyan funkciót jósolt meg, amik végül valóra is váltak.

Ugyan ő még a A9-es processzort jósolta a készülék belsejébe, már novemberben úgy gondolta, hogy az Apple legközelebb egy frissített iPhone 5s-t mutat be, mivel még mindig nagy a kereslet az ilyen méretű készülékekre. A dizájnnal kapcsolatban fémházas borítást tartott valószínűnek.