Tízmilliárd forintért vesz Oracle-szoftvereket az állam

Vágólapra másolva!
A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság 2013. november 5-ig nettó 8 milliárd és 10 milliárd forint közötti keretösszegben szerez be Oracle - vagy azzal egyenértékű - adatbázis-kezelő szoftvereket, fejlesztőeszközöket és kapcsolódó szolgáltatásokat - az erre kiírt nyílt közbeszerzési felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
Vágólapra másolva!

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az elmúlt három évben - összesen - volt legalább nettó 100 millió forint, közbeszerzésen elnyert árbevétele ugyanabból a termék és szolgáltatás szállításából, amelyre a mostani közbeszerzés is szól. A másik feltétel: ugyancsak az elmúlt három évből fel kell mutatni legalább 10 referenciamunkát, és ezek közül legalább egynek el kell érnie a nettó 10 millió forintot.

A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást kínáló ajánlattevő lesz a nyertes. A kiválasztáshoz az ajánlatkérő elektronikus árlejtést alkalmaz. Az ajánlattételi határidő május 27. Az eredményhirdetés június 15-én lesz, a szerződést 10 nappal később tervezi megkötni az ajánlatkérő.