A Grouponon kérte meg barátnője kezét egy amerikai férfi

Vágólapra másolva!
A népszerű közösségi vásárló oldal segítségével írt ki egy ajánlatot kedvesének, Danának a Cincinnatiben élő Greg. A hölgy el is fogadta az ajánlatot, amire egyébként bárki rákattinthat a szájton.
Vágólapra másolva!

Meglepetés Danának Gregtől - ez volt a neve annak az ajánlatnak, amit a Groupon közösségi vásárló oldalon helyezett el a férfi kedvesének. A szájt rendes ajánlataitól - olyan áruktól vagy szolgáltatásoktól, amelyeket bizonyos számú vásárló esetén olcsóbban vihetnek el az internetezők - nem sokban különböző, vicces hangvételű kiírás a Groupon Cincinnati-i aloldalán tűnt fel. A férfi azért választotta a szájtot a lánykérés közvetítésére, mert a kedvese nagyon kedveli azt - írja a Mashable.

Forrás: [origo]

Az ajánlat apróbetűs része szerint "a pár boldogságának legalább 15 százaléka a Groupont illeti", a szöveg arra is figyelmeztet, hogy "bármelyikük elkezdhet horkolni, és "valamelyikük vagy mindkettejük egy idő után már nem fog húszévesnek kinézni". Az ajánlat részletei között szerepel, hogy a pár 2006-ban ismerkedett meg egymással, Dana cheerleader, Gred pedig informatikus, és közös mozizások hozták őket össze. Gregről emellett fontos romatikus tudnivaló, hogy mindig megeszi a bacont a lány pizzájáról, amit az nem szeret, cserébe odaadja neki a gombát a sajátjáról.

Dana elfogadta az ajánlatot, és sok más internetező is, mivel azt a szájt nem tudta úgy kiírni, hogy csak egy kattintást fogadjon el - így a Groupon felhasználói is részesei lettek valamennyire az élménynek. A szájt nászajándékba havi egy ott meghirdetett vásárlási kedvezményt oda is ajándékozott a párnak. Lánykérésre került már sor sok webkettes alkalmazásban, így a Facebookon, a Twitteren vagy a Google Mapsen is, de a feltörekvőben lévő szájton ez volt az első.