Megújult az [origo] keresője

Vágólapra másolva!
Megújult a korábban Vizslaként, majd OK.hu néven ismert keresőszolgáltatás. A külcsín megváltoztatásán túl néhány, a felhasználókat segítő változtatással lett jobb lapunk szolgáltatása.
Vágólapra másolva!
Google-motort kapott az [origo] keresőjehttp://www.origo.hu/techbazis/internet/20070511googlemotort.html

Áttekinthetőbb külcsínnel jelentkezik eztán az OK.hu, lapunk keresőszolgáltatása. A kereső lelkét továbbra is a Google motorja adja, ám kifejezetten az internet hazai szegletéből merít találatokat - legalábbis ez az alapértelmezett, persze lehet kutatni a nagyvilág weboldalain is. Kiemeltebb lett a kép- és a videókereső, mint minden netes aktivitás legnépszerűbbjei.

Látható, hogy mások mit keresnek, elmenthetők a találatok - a későbbi "pedig ezt már megtaláltam, de most nem jut eszembe, hogyan is sikerült" - gondolatokat megelőzendő. A kereső oldalán lapunk cikkeiből, kapcsolódó tartalmaiból is összefoglal ajánlatokat a látogatóknak. A kereső épp idén lett tíz éves, 1998-ban indult ugyanis Altavizsla néven - az akkor népszerű Altavista keresőre való utalásként. Azóta szerepelt Vizslaként, Vizsla24-ként, majd tavaly kikopott az eb, és jött az oké.