Ingyenes tanácsadás céges honlapokhoz

Vágólapra másolva!
A kisvállalalati céges honlapok legnagyobb hibáinak feltárására és néhány tanácsra vonatkozó ajánlatot tett közzé egy e-kommunikációs tanácsadó. A Dotkommentár honlap ambulanciájának alapszolgáltatásait ingyen kínálja a cégalapító.
Vágólapra másolva!

Kisvállalati weboldalak hibáinak feltárását és terápia javaslását ígéri - ingyen - egy hazai e-kommunikációs tanácsadó. A hazai vállalkozások és intézmények többsége ugyan már rendelkezik honlappal, nem minden honlap azonban, ami annak látszik - vélekedik Pécsi Ferenc, a Dotkommentár alapító tulajdonosa. Sok az olyan webhely, ami fizikai értelemben ugyan működik, valójában azonban csak a helyet foglalja a cybertérben. Egy felmérés szerint a hazai vállalkozások 83 százalékának van honlapja, az azonban nem derül ki, hogy hány százalékuk működő weboldal.

A Dotkommentár honlapon most megnyílt honlap-ambulancia segítséget kíván nyújtani ahhoz, hogy az alibi-honlapok valódi, a vállalkozás, intézmény céljait segítő kommunikációs eszközzé válhassanak. Pécsi szerint még mindig vannak, akik azt hiszik, hogy a honlap készítése kizárólag informatikai feladat. Mások szerint a weboldal divatcikk, vagyis tele kell zsúfolni mindenféle mutatós, menő dologgal. Ugyanakkor az elért eredmények igazolják azokat, akik hajlandók továbblépni a képernyőre ragasztott brosúra koncepciójánál.

Ahogy az ambuláns ellátás is csak egyszerűbb esetek kezelésére alkalmas, úgy a Honlap-ambulancia tevékenysége is csupán a legnagyobb hibák feltárására és egy-két terápiás javaslatra terjed ki. Egy nagyobb átalakítást megelőző átfogó elemzés, egy új honlap-stratégia kialakítása legfeljebb egy következő lépés lehet. A Honlap-ambulancia elsősorban olyan a kis- és középvállalkozások, illetve intézmények jelentkezését várja, ahol érzik, valami nincs rendben honlapjukkal, de maguk nem képesek megtalálni a hibákat.