Vágólapra másolva!
Július 16-án az Axelero csatlakozott ahhoz a Matáv által bevezetett programhoz, amelynek a keretében a távközlési szolgáltató a saját szolgáltatási területén található 42 településen az ADSL bevezetéséhez szükséges fejlesztéseket a beérkező igények függvényében kezdi meg.
Vágólapra másolva!

Alapvetően olyan településekről van szó, amelyeken méretük miatt csak tényleges ügyféligények alapján érdemes a beruházást végrehajtani. Most, amennyiben ezekről a településekről az előre meghatározott küszöbértéket elérő számú megerősített igény érkezik, úgy a Matáv vállalja az ADSL műszaki feltételeinek fejlesztését és a szolgáltatás bevezetését 150 napon belül.

Gyors internet rovat az [origo]-n/techbazis/gyorsinternet/index.htmlADSL-ajánlat az Axelerótól/internet_ajanlat/index.htmlInternet-előfizetés/internet_ajanlat/index.html

Az igények beérkezésére épülő, úgynevezett kistelepülési ADSL-modell egyelőre ugyan csak a megjelölt 42 településre érvényes, de máshonnan is érdemes jelentkezni, mert az igényeket a további fejlesztéseknél figyelembe veszik. A 42 meghirdetett település listája az Axelero weboldalán tekinthető meg.

(Az [origo] kiadója az Axelero Internet Rt. Az Axelero tulajdonosa a Matáv Rt.)