Olcsóbb net: a Hungarotel is szerződött

Vágólapra másolva!
A Matáv, az Emitel és a Vivendi után a Hungarotellel is megállapodást kötött az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM), így immár Magyarország teljes területén  megvalósult az internethasználat 25 százalékos díjcsökkenése.
Vágólapra másolva!

Az Európa-terv programja szerint átlagosan 25%-kal csökkennek az internet-előfizetési díjak. Ennek keretében ma újabb kétoldalú megállapodás aláírására került sor Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter és Ole Bertram, a Hungarotel vezérigazgatója között.

A tavaly augusztusban megkötött támogatási szerződést módosításával a Hungarotel a helyi igényekre szabott öt új csomagot vezet be 2003. április 1-től. A 25% százalékos árcsökkenést a Hungarotel szolgáltatási területén közvetlenül az előfizetők felé érvényesíti. A távközlési szolgáltatókkal való megállapodással az ország teljes területén megvalósult a kormány Európa-terv programjában meghirdetett internettarifa-csökkenés. Az IHM elsőként a Matávval és az Emitellel, legutóbb pedig a Vivendi Telecom Hungaryvel kötött hasonló megállapodást.

Az [origo]-t kiadó Axelero Internet a Matáv-csoport tagja.