Elképesztő, milyen egyszerűen tartja magát formában a színésznő

Vágólapra másolva!
Elizabeth Hurley angol színésznő és modell. Híresebb filmjei a Pereld a nőt! és A bájkeverő, valamint ő játssza a királynét a Királyság!, vagyis a The Royals című sorozatban. Amit még érdemes tudni róla, az az, hogy 53 éves, és még mindig csúcsformában van. Az alakját bármelyik zsenge virágszál megirigyelné. Így jogos a kérdés: mégis mi a titka?
Vágólapra másolva!

Tökéletes testével valószínűleg a színésznő is tisztában van, hiszen folyamatosan fürdőruhás képeket posztol magáról az Instagramra, elkápráztatva ezzel a rajongóit.

Bár valószínűleg a gének is hozzájárulnak ehhez az alakhoz, Elizabeth egy vele készült interjúban elmondta, hogy az étkezést illetően nagyon tudatos.

Számára egyáltalán nem mindegy, mit eszik. Ezért szeret a helyi piacokon vásárolni, és elsősorban friss, szezonális alapanyagokat fogyaszt.

Elizabeth szeret a helyi piacokon vásárolni Forrás: Us Weekly

A napját általában két bögre forró vízzel kezdi, majd ezután reggelire megeszik egy görög joghurtot banánnal és mézzel. Az ebédje rendszerint egy tál zöldségleves edzés után,

a vacsorája pedig grillezett csirke sok-sok zöldséggel.

Érdekesség, hogy a színésznőnek saját kertje van, amelyet szívesen gondoz: gyomokat ás ki, magokat ültet, zöldségeket szed. Mindig csinál valamit, így nem csoda, hogy ilyen jól karban tudja tartani a testét.

Azt is elárulta, hogy emellett rendszeresen edz, de valójában a rutinja sokkal megvalósíthatóbb, mint azt bárki gondolná. Ugyanis a gyakorlatokat a mindennapjaiba építette be: guggol fogmosás közben és mindennap harminc percet sétál a kutyájával – mert gyűlöli az edzőtermeket.

A színésznő az étkezést illetően nagyon tudatos Forrás: Reddit

Az étrendje általában cukortól, kenyértől, tésztától és sültektől mentes, gondosan odafigyel arra is, hogy mennyi gyümölcsöt eszik egy nap.

Amikor fotózásra készül, akkor három napon keresztül csak barna rizst, zöldségeket és halat eszik, vizet és zöld teát iszik.

Egyébként is rengeteg vizet megiszik egy nap, amely nemcsak a bőrére, hanem az emésztőrendszerére is hatással van. Ha mást nem is, legalább ezt érdemes ellesni a színésznőtől. Bár a zöldségfogyasztás és a folyamatos mozgás is biztosan a javunkra válna.