Zacskós rántotta az új trend

Vágólapra másolva!
Izlandon új terméket dobtak piacra: előre elkészített, mikrohullámú sütőben felmelegíthető tojásrántottát. Azzal indokolták meg a különös termékbevezetést, hogy a fiatalok egyharmada nem tudja, hogyan kell elkészíteni.
Vágólapra másolva!

A gyártó, vagyis az Iceland Easy Egg Co. a termék megalkotása előtt készített egy felmérést Izlandon, amelynek eredménye szerint a diákok 13%-ának fogalma sincs, hogyan kell tojásrántottát csinálni. Ennek hatására született meg a zacskós rántotta gondolata.

Forrás: Metro.co.uk

Szerintük ezzel nemcsak a fiatalok, hanem azok életét is megkönnyítik, akik valamilyen betegség vagy rendellenesség miatt nem tudnak a hagyományos módon reggelit készíteni. Gondoljunk csak egy csuklósérülésre vagy felkartörésre, esetleg olyan betegségekre, amelyek ledöntik az embert a lábáról.

Az előkészített rántotta négy tojásból, egy kis tejből és fűszerekkel készül, a melegítést követően rögtön fogyasztható.

A gyártó hozzátette: ez azoknak az irodai dolgozóknak is tökéletes alternatív reggeli, akik csak egy gyéren felszerelt konyhában tudnak étkezni a munkahelyen.

Csupán 90 másodperc, mire elkészül, mi mégis azt mondjuk: a friss rántottánál nincs jobb! Na, meg persze egészségesebb.