Ez az édesség jár a sztárok fejében

Trend, Demi Lovato
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 19: Actress Demi Lovato attends the 2nd Annual unite4:humanity presented by ALCATEL ONETOUCH at the Beverly Hilton Hotel on February 19, 2015 in Los Angeles, California. Mike Windle/Getty Images for Variety/AFP
Vágólapra másolva!
Nem csak mi, de még a sztárok sem tudnak lemondani a krémes csokoládéról, amely lágyan olvad el az ember szájában. Egy kocka finomság – egy falatnyi boldogság, főleg a keményebb, munkával túlzsúfolt napokon. Így nem is hibáztathatjuk kedvenceinket, ha néha – vagy akár kicsit többször is – megengednek maguknak egy kis bűnözést.
Vágólapra másolva!

Tom Hiddleston annyira szereti a brit csokoládés kekszet, hogy amikor forgatta a Bosszúállókat, egy egész szekrény finomságot vitt magával. Vajon, amikor Loki őrült jelmezében, szarvakkal a fején parádézott, még akkor is az édesség járt a fejében?

Vanessa Hudgens a csokoládéra és a mogyoróvajra esküszik Forrás: shutterstock.com

A legtöbb ember reggelire bekap egy szendvicset, egy gyümölcsöt vagy egy joghurtot. Nem így Blake Lively, az egykori pletykafészek. Saját bevallása szerint nem tud úgy nekivágni a napnak, hogy ne ivott volna meg egy bögre forró csokoládét, és befejezni sem tudja néhány kocka étcsokoládé nélkül.

Ám vannak sztárok, akik egy ideig ugyan tudják nélkülözni a barna masszából készült finomságot, de ha egyszer elszabadulnak, akkor senki sem állítja meg őket.

Jim Carrey például hathavonta tart egy olyan napot, amikor annyi csokoládét eszik, amit „emberi lény még nem fogyasztott".

Persze nincs is ezzel semmi baj. Így is csoda, hogy kibír hat hónapot a krémesen lágy desszert nélkül.

Amikor Alyssa Milanót, a Bűbájos Boszorkák sztárját kérdezték a bűnös örömökről, ő csak annyit mondott, hogy lefekvés előtt mindig szüksége van néhány falat étcsokoládéra. Persze azt is hozzátette, hogy emiatt egyáltalán nem érzi bűnösnek magát.

Britney Spears kedvenc étele a jó sok csokoládé Forrás: shutterstock.vom

Demi Lovato például többször is megosztotta rajongóival a Twitteren a csokoládé iránti vágyát, később pedig arról számolt be, hogy egy nagy zsíros sajtburgert szeretne enni, ami csokoládéval van bevonva, miközben sír a Szerelmünk lapjain. Merész!

Míg Britney Spears azt nyilatkozta egy interjú alkalmával, hogy ő bizony oda van a csokoládéért, addig Vanessa Hudgenst a kedvenc halloweeni édességéről faggatták: a csokoládét és a mogyoróvajat emelte ki. Remek választás! Adriana Lima, a híres Victoria' Secret modell is szörnyen édesszájú. Nem is értjük, hogyan csinálja! Ugyanis imádja a csokoládét és a kókuszos tortát. Sőt, szó szerint meg van őrülve a kókuszért.

Nina Dobrev abszolút kedvence a lávasüti Forrás: Food52

Nina Dobrev, amikor nem vámpírfiúk szívét hódítja meg, akkor a két kedvencével tölti az idejét: a csokoládéval és a kávéval. „Imádom a chai lattét és a karamellás macchiatót" – mondta a színésznő. Persze még azt is hozzátette, hogy

sütemények közül a lávasüti az abszolút kedvenc.

Behati Prinsloo modell, Adam Levine, a Maroon 5. énekesének felesége azt nyilatkozta, hogy annyira szereti az étcsokoládét, hogy addig tudná enni, amíg ki nem pukkad. Nos, ezzel vagyunk még így egy páran!