Horror bárban szürcsölhetjük a félelmetes koktélokat

Vágólapra másolva!
Kísértetjárta erdő, koponyák, giliszták, sírkövek, kripta – a hely, ahol a vállalkozó szellemű vendégek elfogyaszthatják a félelmetes, de annál izgalmasabb koktélokat. A horror témájú bár a legújabb Stephen King-filmet sem hagyta figyelmen kívül.
Vágólapra másolva!

A Drink Company nyáron megnyitotta a Trónok harca, előtte pedig a Szuper Mario ihletésű pubot. Ezt a sort követte most a PUB Dread horror bár Washingtonban, amelynek kapui október 31-e után újra bezárulnak: a helyet mindössze egy hónapig látogathatják a bátor vendégek.

Kripta a bárban Forrás: PUB DREAD

Kísértetjárta erdő, sírkövekkel díszített kripta és félelmetes babák várják a látogatókat Halloween idején. A babaházban több tucat baba közül az egyik – nem tudni, melyik – a bárban kísért. Az utolsó szoba kevésbé ijesztő és kísérteties, mint a többi: hatalmas falfestések, diszkógömb, neon fények és David Bowie-albumok.

Forrás: Pub Dread

10 Halloween témájú italt szolgálnak fel, köztük a „A halottak a földön járnak" vagy az „Agy" fantázianevű koktélokat. Utóbbi összetevői: brandy, olasz meggylikőr, sharry, fahéjas grapefruit, füge és lime.

Persze a bár nem feledkezett meg Stephen King AZ-járól sem, és készített egy vörös koktélt, aminek a „Mindannyian lebegünk" nevet adták. A scotch, édes vermut, krémes sherry, whisky, csokoládé likőr és gyomorkeserű keverékéből álló ital után tényleg úgy érzhetjük majd, hogy lebegünk.