Egyéjszakás sörkaland hazánk egyetlen sörgyárfesztiválján

Vágólapra másolva!
Az ízesített sörök világában már meg sem lepődünk az olyan aromákon, mint a bodzavirág vagy az enyhén karamellás ízű csokoládé. Ha szereti a különleges söröket, tegye félre a jól megszokott citromos változatot, és kortyoljon bele a csokis habtengerbe, amelyet csupán egyetlen nap kóstolhat meg.
Vágólapra másolva!

Azt mondják, erősen sörivó nemzet a magyar, de vajon mennyire vagyunk nyitottak a modern ízekre? A hétvégén majd kiderül, hiszen megnyitja kapuit az egyetlen hazai sörgyárfesztivál, ahol különleges ízek sora várja, hogy behódoljunk az egyéjszakás sörkalandnak.

Ne hagyja ki a sörspecialitásokat, amelyeket csupán ezen az egy estén ízlelhet meg Forrás: [email protected]/Bill

Míg a nagyszínpadon a Cloud 9+, a Punnany Massif és az Intim Torna Illegál ismerős dallamai szólalnak meg, addig mi sörről sörre repkedhetünk, hiszen több fajtát is csupán ezen az egyetlen estén, szeptember 2-án tudunk megkóstolni.

Csak a fesztiválon lesz elérhető például a gyümölcsös aromát rejtő tanksör, az enyhén élesztős, karakteres szűretlen, illetve a bodzavirág aromájával megfűszerezett ínyencség.

A nagy sikerre való tekintettel megkóstolhatjuk azt a sört is, amely a Sziget Fesztivál 25. jubileumára készült, sőt még egy pörkölt, karamellás tónusú csokis különlegességet is.

További infó a DreherFeszt oldalán.