A Beckham család karácsonya

Vágólapra másolva!
Ami a mamának jó, az jó a gyereknek is - gondolhatta David Beckham, a Real Madrid és az angol fociválogatott megafizetésű sztárja, aki - miután feleségének egy százhetvenezer fontos Bentley-t vett karácsonyra - ötéves kisfiának, Brooklynnak huszonkétezer fontért vásárolt egy benzinmotoros kisautót.
Vágólapra másolva!

A The Sun szombati beszámolója szerint a csaknem nyolc millió forintos jármű az amerikai sztárvilágban igen népszerű Hummer utcai terepjárószörny gyermekméretre zsugorított mása. A mini-Hummert egyébként Brooklyn édesanyja, az ex-Spice Girl Victoria látta meg a londoni Harrods áruházban. A legnagyobb brit tömeglap forrása szerint Victoria azonnal tudta, hogy ez lesz a tökéletes karácsonyi ajándék Brooklynnak, már csak azért is, mert a kis Beckham mindenben igyekszik édesapja példáját követni.

David Beckham pedig éppen a múlt hónapban vásárolt egyet a Hummer felnőtt változatából, ötvenötezer fontért (húszmillió forintért), úgyhogy csak idő kérdése volt, hogy a kisfiú mikor ülhet be saját Hummerjébe. A benzinmotorral hajtott, harminc mérföldes (negyvennyolc kilométeres) óránkénti sebességre képes "játékautóért" éppen kétszer annyit kellett fizetni, mint amennyit egy új, alsó középkategóriás normál személygépkocsiért Angliában általában elkérnek.

Az óvodáskorú Brooklyn egyébként korántsem tekinthető mazsolának: autóparkjában már eddig is egy BMW Z4-es, egy Ferrari és egy Porsche gyermekváltozata sorakozott. A heti százezer fontos (harminchat millió forintos) fizetést húzó Beckham garázsában tizenöt luxusautó áll, köztük Bentley-k, Mercedesek, Aston Martinok is. A felesége sem panaszkodhat: a tavaly karácsonyi száztíz ezer fontos Bentley után az idei meglepetés egy százhetvenezer fontos változat volt ugyanebből a típusból.