Meztelen Madonna egy művészeti galériában

Vágólapra másolva!
A napokban egy londoni művészeti galériában fogják kiállítani a hol ruhában pózoló, hol meztelen Madonnáról készített festményeket. Nem csak az olasz származású popénekesnő mosolyog majd a falakról a látogatókra, több híresség is a vászonra került.
Vágólapra másolva!

A képek Steve Kaufman hírességekről készített sorozatának részei. Ezek közt található olyan is, melyen Madonna meztelenül pózol, de a sorozatban van olyan kép is a popénekesnőről, mely húsz évvel ezelőtt készült, mikor a Rolling Stone magazin címlapján tűnt fel.

Nyilatkozata szerint a művésznek a képekkel csak annyi a szándéka, hogy tesztelje a médiaszemélyiségek, a hírességek kortárs művészetre, jelenkori kultúrára gyakorolt hatását.

Kaufman korábban Andy Warhollal dolgozott együtt, írja az Ananova. Első önálló kiállítására csak most kerül sor, Londonban a Deluxe galériában nyílik meg november 20-án. A falakról nem csak Madonna mosolyog vissza a modern kultúra iránt fogékony műpártolókra: van festmény Britney Spearsről, Pamela Andersonról, Marilyn Monroe-ról, Frank Sinatráról, Muhammad Aliról, a Rolling Stones együttesről és Kurt Cobainről.