Legolas alakítója új identitást nyert

Vágólapra másolva!
Orlando Bloom brit színész - aki A Gyűrűk Ura-trilógia Legolas szerepében vált világhírűvé - most tudta meg, hogy ki a valódi édesapja. Édesanyja ugyanis nemrég vallotta csak be neki, hogy nem a fiatalon elhunyt író, Harry Bloom nemzette őt, hanem a család egyik közeli barátja.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOA 26 éves brit színész, Orlando Bloom mind ez idáig azt hitte, hogy Harry Bloom író, az apartheid-rendszer elleni harcos aktivista volt az édesapja, akit 4 éves korában veszített el. Szinte nem volt olyan interjú, amelyben ne mesélt volna büszkén édesapjáról, és ne hangoztatta volna, hogy művész-családja őt és húgát, Samanthát mindig arra biztatta, hogy keressék meg az önkifejezés legjobb formáját.

Édesanyja sokáig őrizte a titkot, egy nyaralás alkalmával azonban elérkezettnek látta az időt arra, hogy fiát és lányát felvilágosítsa valódi származásukról. A fiatal színész tehát felnőttként tudta csak meg, hogy Colin Stone, a család egy régi barátja és mentora valójában nem más, mint az édesapja. A traumát szerencsére gyorsan kiheverte, és a Face című lapnak már így nyilatkozott: "Tudom, nem egy hétköznapi történet, de mutassanak nekem olyan családot, amely ne őrizne hasonló titkokat."

A Karibi kalózok honlapjahttp://disney.go.com/disneypictures/pirates/index.htmlA Gyűrűk Urahttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/vizualis_muveszetek/filmmuveszet/filmek/kulfoldi_filmek/A_Gyuruk_Ura/Orlando Bloom képekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus?q=orlando+bloom&mode=2

Orlando Bloomnak pedig az eset még segíthet is abban, hogy színészként empatikusabb, érzékenyebb és árnyaltabb alakításokat nyújtson. Amerikában nemrég mutatták be nagy sikerrel legújabb munkáját, a Pirates of the Carribbean: The Curse of the Black Pearl című kalandfilmet (melyben Johnny Depp, Geoffrey Rush és Keira Kneightley oldalán szerepel); közben már forgatja a Troy című alkotást Brad Pitt-tel; és hamarosan bemutatják AGyűrűk Ura harmadik epizódját is.