Vágólapra másolva!
Véget ért Rachel Hunter és Robbie Williams románca, mert a volt modell hosszútávon nem tudta elviselni nehéz természetű barátját.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIRachel Hunter - aki korábban Rod Stewart párja volt - az Angel Starnak öntötte ki szívét nemrégiben, és elmesélte, hogyan alakult kapcsolata Williamsszel a kezdetektől egészen a befejezésig. Csaknem egy évvel ezelőtt közös ismerőseik mutatták be őket egymásnak Robbie tavalyi, amerikai turnéja során. Nem sokkal később már félmeztelen képek jelentek meg róluk a lapokban, a brit énekes pedig többhelyütt nyilatkozta, hogy végre rátalált a szerelemre, amiben oly rég nem volt része.

A kezdeti felhőtlen boldogság után nehéz időszak következett. Az utóbbi hónapokban már többször is szóba került, hogy nem minden működik jól közöttük, hiszen személyiségük szinte homlokegyenest különböző.

A brit The Sun című lapnak egy barátjuk mondott el mindent részletesen: "Rachel erős, független személyiség. Úgy érzi, hogy jelenleg nincs hely az életében olyasvalaki számára, aki állandóan elégedetlen, és akinek az érzései folyton hullámoznak. Robbie szüntelenül a saját démonaival harcol. Ettől aztán nagyon nehéz a természete, és Rachel egy idő után nem tudott megbirkózni vele. Robbie ráadásul tudja, hogy nem bír megmaradni egy kapcsolatban.

Forrás: MTIKarácsony óta kerültek nehezebb periódusba, amikor az ünnepeket követően Robbie-nak el kellett utaznia a Távol-Keletre, hogy a lemezét reklámozza.Rosszul tűrte, hogy távol kell lennie Racheltől, a kapcsolatuk mégis ekkor indult el a visszafordíthatatlanul a lejtőn. Rachel végül odáig jutott, hogy szakítani akart. Ennek ellenére én úgy érzem, hogy talán még van esély rá, hogy újra egymásra találjanak. De csakis abban az esetben, ha Robbie gyökeresen megváltozik."

A barát szerint "Robbie nagyon sokat követel érzelmileg. Rachel pedig hiába szereti nagyon, azért szeretne törődni a karrierjével is. Azt hitte, hogy tökéletes páros lesznek, hiszen rengeteg közös van bennük. Most azonban úgy néz ki, hogy minden kudarcba fúlt. Már csak telefonon tartják a kapcsolatot."