Elrabolták Jovanotti menedzserének BMW X5-ösét

Vágólapra másolva!
A Szigetre tartó menedzser autóját a határtól követték az egyelőre ismeretlen tettesek, amikor elrabolták, még benne ült az asszisztense. Őt száz méterrel arrébb kilökték a BMW X5-ösből.
Vágólapra másolva!

Nem a Sziget krónikájához tartozik, de az egyik fellépőjéhez kapcsolódik az a bűncselekmény, amely ma hajnalban történt. Ismeretlen tettesek elrabolták a hétfőn fellépő olasz énekes, Jovanotti menedzserének autóját. Az országba Ausztria felől érkezett fekete BMW X5-öst vélhetően már régóta követték az autópályán. Amikor megállt egy benzinkútnál, a tettesek azt kezdték mutogatni, hogy valamilyen probléma van a kocsi kerekével. Amikor lehajolt, hogy megnézze, leütötték egy elemlámpával. A tettesek ezután beugrottak az autóba, amelyben ekkor még benne ült a menedzser asszisztense is. Őt száz méterrel később kilökték a BMW-ből, majd elhajtottak.

Az olasz rapper Jovanotti ma este fél tíztől második alkalommal lép fel a Sziget Nagyszínpadán. Legutoljára tavaly járt hazánkban honfitársa, Eros Ramazzotti társaságában.