Halle Berry válik

Vágólapra másolva!
Berry benyújtotta a Los Angeles-i Fellebbviteli Bíróságra a válási papírokat. Ez már a második válás a színésznő életében, korábban a Cleveland Indians baseballjátékosától, David Justice-tól vált el, ezúttal pedig az R&B-énekes Eric Benettől válik.
Vágólapra másolva!

Benettel még 1999-ben ismerkedtek meg Berry Fekete csillag (Introducing Dorothy Dandridge) című filmjének premierjét ünneplő partin. Ezért a szerepért Halle Berry Golden Globe- és Emmy-díjat kapott, aztán a fekete színésznők közül elsőként ő vihette haza a legjobb színésznőnek járó Oscart 2002-ben, s ugyanebben az évben, januárban házasodtak össze, de már tavaly október óta külön élnek.

A szenzációéhes pletykalapok szinte már az összeházasodásuk pillanatától kezdve Benet állítólagos hűtlen természetén csámcsogtak. Benetnek egy korábbi kapcsolatából született egy India nevű kislánya, akinek az anyja autóbalesetben hunyt el a kislány 15 hónapos korában. Eric Benet első albuma, a True to Myself 1996-ban jelent meg, ezen a lemezen találhatók még a Spend my Life With You (Leélném az életem veled) és a Love Dont't Love Me (A szerelem nem szeret engem) című sikerszámai is.