Szerző avatar

Váncsa István

Szakmai bemutatkozás
Vágólapra másolva!
Szerző avatar

Váncsa István

Szakmai bemutatkozás
Vágólapra másolva!
Kereső kifejezés törlése
Dátum tartomány
Cikk típusa
Rovat
Váncsa István 2014. 11. 03.

A keserű gyönyör

Kétfajta ember van, az egyik szereti a keserűt, a másik nem szereti. Utóbbi baj.

szarvasgomba 2014. 10. 09.

A konyha gyémántja

Minden, ami tudni akart a drága és titokzatos szarvasgombáról.

padlizsán 2014. 09. 15.

Sajtos padlizsángolyók

padlizsán 2014. 09. 15.

Ricottával és padlizsánnal töltött paprika

padlizsán 2014. 09. 09.

Túl a padlizsánkrémen, a ratatouille-on és a muszakán

Nem ismerjük eléggé ezt a csodálatos zöldséget, ami ráadásul gyümölcs, és eredetileg fehér volt.

dinnye 2014. 08. 18.

Váncsa István: A spirituális dinnyeevés tizenkét pontja

Még dübörög a dinnyeszezon, arra a kis időre Váncsa mester segít meg minket egy összefoglalóval.

birka 2014. 08. 08.

Váncsa István: birka, avagy az öregkor szépségei

A kunsági birka nem szingliknek való eledel, és nem is a meghitt családi bográcsozások kulináris rítusa.

fagylalt 2014. 06. 30.

Váncsa István: A mézízü sörbettől a lóhúsfagylaltig

A a fejlődés megállíthatatlan, Japánban már létezik angolnafagylalt, tintahalfagylalt, polipfagylalt, marhanyelvfagylalt és még annyi minden.

fagylalt 2014. 06. 30.

Mangókulfi

fagylalt 2014. 06. 30.

Citrom semifreddo nyári bogyós gyümölcsökkel