Vágólapra másolva!
Április 14-én Budapesten tart két szemináriumot Nieky Holzken, a világ egyik legjobb és legeredményesebb kick-boxosa. 

Az angyalföldi edzőteremben délelőtt és délután egy-egy foglalkozást április 14-én Nieky Holzken, aki a klub tulajdonosának meghívására érkezik Magyarországra.

A látogatása azért nagy szó, mert Holzken az egyik legjobb váltósúlyú kick-boxos, aki valaha szorítóba lépett. A 35 éves, helmondi születési harcosnak profi ökölvívóként is tisztességes mérlege (15-1) van, de amit a kick-box terén művelt, az szól igazán nagyot. Már az is elképesztő, hogy 107 mérkőzést vívott, és ezek közül 92-t megnyert (éppen a felét, 46-ot kiütéssel).

NIeky Holzkentől lesz mit tanulniuk a jelentkezőknek Forrás: Predator Fight Gym

És, hogy komoly meccseket vívott, azt bizonyítják a megnyert címei: 2007-ben a K1 MAX észak-európai tornáját nyerte meg a világbajnoki kihívó jogáért, ugyanebben az évben Európa-bajnok lett a SIMTA szervezetnél, 2011-ben pedig a WFCA-nal (World Full Contact Association) lett világbajnok. A világszerte népszerű Glory sorozat 2015 augusztusában megszerzett váltósúlyú világbajnoki övét háromszor is megvédte a következő 14 hónapban.

2013-as, Joseph Valtellini elleni meccsét a Liver Kick és a Bloody Elbow is az év legjobb összecsapásának választotta, 2015-ben pedig őt választotta az év legjobb harcosának a Kickboxingplanet.com szakportál.