Vágólapra másolva!
A William Hill fogadóiroda szerint a címvédő Team New Zealand a legesélyesebb a győzelemre az október 1-jén a selejtezővel kezdődő Amerika Kupán, a világ leghíresebb és legrégibb vitorlásversenyén.
Forrás: --
Mascalzone Latino


A kihívók közül a svájci Alinghi csapat számít a legnagyobb riválisnak, a legutóbb döntős olasz Prada előtt. Előbbi esetében 5-ös, utóbbinál 7,5-es az odds.

Amerika Kupa - félárbocon a vitorlák szeptember 11-én/sport/x-mag/20020909amerika.htmlAmerika Kupa - félárbocon a vitorlák szeptember 11-én/sport/x-mag/20020909amerika.html

A svájciakat nem véletlenül tartják a bukmékerek az első számú trónkövetelőnek, hiszen leszerződtették a Team New Zealandot legutóbb diadalra vezető kormányost, Russell Couttsot, valamint a soling hajóosztályban egyeduralkodó, többszörös olimpiai bajnok német Jochen Schümannt.

A kilenc kihívó közül a fogadóiroda szerint az olasz Mascalzone Latino a legesélytelenebb, esetleges győzelme 126-szoros pénzt hozhat.

A selejtezőnek számító Louis Vuitton Kupán hat európai és három amerikai csapat indul. A győztes méri össze tudását februárban a címvédővel.