Ki megy ma? - Guerrero, Tommasi

Vágólapra másolva!
Az RCD Mallorca kölcsönvette az FC Barcelona argentin csatárát, Maxi Lópezt. A Stade Rennes középpályása, Olivier Monterrubio 2008-ig meghosszabbította szerződését. A Bayern München fiatal perui csatára, José Paolo Guerrero a Hamburger SV-ba szerződött.
Vágólapra másolva!

A Wigan Athletic a Birmingham City csatárával, Emile Heskeyvel erősítene. A Liverpool FC bejelentkezett a Sevilla FC brazil jobbhátvédjéért, Daniel Alvesért.

A Paris Saint-Germain az OGC Nice védőjét, Sammy Traorét szemelte ki. A Bundesligába frissen feljutott VfL Bochum leigazolta a harmadosztályú Darmstadt 19 éves középpályását, a horvát Ivo Ilicevicet.

Az Atlético Madrid újabb kiszemeltje a Werder Bremen középpályása, Tim Borowski. A Getafe CF az argentin válogatott kapusát, a Boca Juniorsban védő Roberto Abbondanzierit venné meg.

A Celta Vigo az Atlético Madrid középpályását, Gustavo Colsát üldözi. Az AS Roma középpályását, Damiano Tommasit a Chievo Verona szeretné leigazolni.

Az AC Milan az Atlético Madrid spanyol válogatott csatárával, Fernando Torresszel pótolná Andrij Sevcsenkót. Az Everton FC védőjét, Gary Naysmith-t a VfB Stuttgart szemelte ki.