Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legendás játékosának, Daniel Briere-nek a fia, Carson Briere egy mozgássérült nő tolószékét lökte le a lépcsőn egy hétvégi buliban.

A Philadelphia Flyers hokicsapatának szakmai igazgatója, Daniel Briere minden bizonnyal nagyon dühös lehet a fiára, a Mercyhurst egyetem fiatal játékosára, Carson Briere-re - derült ki a TMZ oldaláról.

Carsont azzal vádolják, hogy szombat este egy mozgássérült nő tolószékét ledobta a lépcsőn az egyik szórakozóhelyen, amíg a hölgyet ölben levitték a vécére. A bár biztonsági kamerája rögzítette az esetet.

A hokilegenda fia illetlenül viselkedett Forrás: TMZ

A felvételen jól látható, amint Carson a barátaival felsétál egy lépcsőn, és észrevesz egy tolószéket a sarokban. Carson Briere beleült a székbe, majd később megpróbált néhány métert tenni vele.

A hokijátékos ezt követően legurította a lépcsőn a széket.

Később kiderült, hogy a széket azért hagyták a lépcső tetején, mert a mozgássérült tulajdonosát kézben le kellett vinni a mellékhelyiségbe. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

"Nincs mentség a tetteimre"

- mondta az egyetemi jégkorongozó a TMZ Sportsnak adott nyilatkozatában.

– mondta el a játékos apja, Daniel Briere.

Daniel Briere hosszú pályafutását a Phoenix Coyotesnál kezdte, majd a Buffalo Sabresben, a Philadelphia Flyersben és Montreal Canadiensben játszott, utolsó csapata pedig a Colorado Avalanche volt. Karrierje során 973 alapszakaszmérkőzésen lépett jégre, ezeken 696 pontot (307 gól és 389 gólpassz) szerzett. Legjobbját általában a rájátszásban hozta, amit a statisztika is alátámaszt, ugyanis 124 playoff-összecsapáson 116 pontot (53 gól és 63 gólpassz) termelt.