Vágólapra másolva!
Márciusban emberölési kísérlet vádjával letartóztatták a korábbi UFC-bajnokot, Cain Velasquezt, aki most nyolc hónap után 1 millió dolláros óvadék ellenében szabadulhat. A ketrecharcosnak emellett nyomkövetőt is kell viselnie.

A 39 éves sportoló február 28-án tüzet nyitott egy járműre, amelyben egy személy ült. Az autóban ülő férfi Velasquez mostohaapja, Harry Goularte volt, akit korábban azzal vádoltak meg, hogy molesztálta Cain Velasquez egyik közeli rokonát. A férfit több golyó is eltalálta, de túlélte a lövöldözést.

Cain Velasquez az UFC legendája Forrás: Getty Images via AFP/2016 Rey Del Rio/Rey Del Rio

Velasquezt letartóztatták emberölési kísérlet vádjával, és nyolc hónap után most egymillió dollár óvadék fejében elengedték - derült ki a TMZ oldaláról. A bíróság Velasquez büntetlen előéletére és apai státuszára hivatkozva engedte szabadon a férfit.

A ketrecharcosnak egy GPS alapon műkődő nyomkövetőt is viselnie kell a lábán, amivel meg tudják figyelni őt a hatóságok.

Erre azért van szükség, mert félő, hogy Velasquez újra meg akarja keresni Harry Goulartét.

Az egykori UFC-harcos, Cain Velasquez 2019-ben vonult vissza, az egykori nehézsúlyú bunyós igazi legendának számított az MMA-ban.